Welkom op onze bed en breakfast. Een niet alledaagse bed en breakfast, want het betreft hier een compleet ingericht chalet in de Oisterwijkse bossen. Deze accommodatie is zeer flexibel te huren. Vanaf 1 nacht voor een persoon tot 2 weken of zelfs meer voor vier personen en alles wat hier tussen zit.

OMSCHRIJVING:
Het B&B cq. de vakantiewoning is een vrijstaand chalet ,op een kleinschalig park, met een schitterend uitzicht.
Het is een ideale plek voor fietsers, wandelaars, rustzoekers, zakenmensen. Kortom voor iedereen die wil genieten van rust en vrijheid.
Het B&B is gelegen in een bosrijke omgeving, te midden van de Oisterwijkse vennen en aan de rand van het uitgestrekte natuurgebied “De Kampina” (Natuurmonumenten)
Het centrum van Oisterwijk ligt op ca. 3 kilometer afstand. Ook het stuifzandgebied van de Loonse- en Drunense duinen en het monumentale Oirschot liggen om de hoek. Bovendien ligt Oisterwijk in de driehoek Tilburg, Eindhoven, ’s Hertogenbosch.
Oisterwijk zelf heeft geweldige recreatieve voorzieningen waaronder: zwembad, sport accommodaties, fietspaden, wandelpaden, restaurants, terrassen etc.
Wij verzorgen een heerlijk ontbijt op een tevoren met u afgesproken tijdstip en we hanteren flexibele in- en uitcheck tijden in overleg.
Wilma en Walther staan klaar om u een onvergetelijk verblijf te bezorgen.
Onze accommodatie is bij uitstek geschikt voor een meerdaags verblijf.

Presentatiepagina van Aandekampina in Oisterwijk

Aan de Kampina
Oirschotsebaan 13B-74
5062TE Oisterwijk
Telefoon: 0031 611 482 586 (Wilma)
Email: wilmakock@hotmail.com